OVER STAMPIN' UNLIMITED!

EVEN VOORSTELLEN:


Mijn naam is Belinda en ik ben 47 jaar.

Creativiteit zit mij in het bloed. Met een oma die naaister was en een opa die timmerman was, is het "lekker bezig" zijn me met de paplepel ingegoten!
Op mijn vierde jaar borduurde ik met oma's hulp mijn eerste kussentje en wat zou opa trots op me geweest toen ik zelf onze huiskamer tafel maakte (maar ja, toen was ik al volwassen en opa helaas overleden :-(Kennen jullie Bobo nog?

Ik volgde de Mode Academie Charles Montaigne in Amsterdam (je weet wel, die school waar Mart Visser ook op gezeten heeft) maar kwam daarna op kantoor terecht. Er moest immers brood op de plank komen.
In mijn huidige werk kan ik mijn creatieve ei niet kwijt. Daarom probeer ik in mijn vrije tijd hiervoor zoveel mogelijk tijd vrij te maken.
Mijn hobby's zijn dus wel duidelijk: creatief bezig zijn!
Dat kan eigenlijk van alles zijn. 
een van mijn grote verslavingen is scrapbooken, maar ik mag ook graag fotograferen, borduren, groendecoraties maken en schrijven.Samen met mijn lief reis ik de wereld over (3 weken per jaar) en deze reizen leg ik vast op mijn camera en in geschrift. 

Misschien geef ik ooit nog wel eens een boek uit met mijn reisavonturen. 
Je weet maar nooit....

WAAROM HEET DEZE BLOG STAMPIN' UNLIMITED?


Toen ik een naam voor dit blog moest verzinnen, zijn er een heleboel mogelijkheden de revue gepasseerd. 

Vintage is mijn persoonlijke stijl maar met de producten van Stampin' Up! is eigenlijk alles mogelijk. 
En dat is wat ik wil duidelijk maken met de naam Stampin' Unlimited!
Alles is mogelijk, gebruik de producten van Stampin' Up! om te maken wat jij mooi vind, in welke stijl dan ook. Alles is mogelijk.THE SKY IS THE LIMIT! 
Geen opmerkingen :

Een reactie posten