PARTY BIJ JOU THUIS?

WIL JIJ GRATIS PRODUCTEN VAN STAMPIN' UP! VERDIENEN?
ORGANISEER DAN EEN PARTY!

(of verzamel de bestellingen van je vrienden!)


It's party time!

De parties van Stampin' Up! werken verslavend; ik spreek uit ervaring.
Als de party is afgelopen ga je trots met een schitterende creatie naar huis die je gemaakt hebt met behulp van de exclusieve producten van Stampin' Up! en dat is nog niet alles...
Als gastvrouw (hostess) kun je allerlei gratis producten verdienen, waarvan sommige exclusief verkrijgbaar zijn voor de gastvrouw. 
Als je vrienden zien hoe geweldig de producten van Stampin' Up! zijn, dan verkopen de producten zichzelf!
Of je nu ervaren bent of slechts een beginner, een workshop/party is voor iedereen.

Met de producten van Stampin' Up! is iedere stijl mogelijk. Wil je het Clean & Simpel? Prima! Houd je van vintage? Laat me het weten. Jij geeft aan wat je voorkeur heeft en samen met jou als hostess verzinnen we een leuk project dat gemaakt kan worden bij jou thuis met jouw vriendinnen.


THE SKY IS THE LIMIT!Een party geven is heel simpel. 


1: Mail of bel me voor een afspraak voor een workshop

2: Nodig mensen bij je thuis uit voor een gezellige en creatieve avond of dagdeel

3: Zorg voor koffie, thee en een koekje en plezier is gegarandeerd!


Kosten party: Een vergoeding voor het gebruikte materiaal. Het bedrag p.p. is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal.


Kosten workshop: Een bedrag dat ik samen met jou als hostess overeenkom. Het bedrag zal afhankelijk zijn van het project dat gemaakt gaat worden. Er is een verschil tussen het maken van een leuke cadeauverpakking, een kaartje of een scrapbookpagina. Het is helemaal aan jou!

Hieronder zie je wat je kunt verdienen door het geven van een workshop/party, of door het verzamelen van de bestellingen van je vrienden:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten